English, please!

Till startsidan - Sven Wallén Ledarskap & Coaching

Sven Wallén
Ledarskap & Coaching

Jag coachar framgångsrika människor

Läs om Sven

Referenser


Några omdömen

Flygrädsla

Hej Sven!

Jag är verkligen så nöjd med behandlingen. Resan jag skulle göra direkt efter behandlingen våren -07 med jobbet gick så bra. Hade ingen olustkänsla eller rädsla överhuvudtaget, jag njöt av hela resan. Den stora utmaningen var om jag skulle våga åka med min familj (man och två barn). Vi bokade en resan nu till sommaren -08. Hade en liten olustkänsla en tid innan, men tänkte verkligen på det som vi hade gått igenom och samtidigt övertyga mig själv att allt skulle gå bra. Så när vi väl satt i planet och skulle lyfta så kände jag ingenting förutom en stor förväntan. Allting gick så bra, lutade mig tillbaka i sätet och bara njöt.

Mest ledsen är jag att så många år av mitt liv har gått till spillo pga av min flygrädsla. Men nu är den borta och många resor skall bokas.... :)

Jag vill verkligen tacka dig från djupet av mitt hjärta. - Lisa Andersson 2008


Hej Sven, du ska bara veta hur bra flygresan gick. Innan vi startade var jag jätterädd, men när vi hade varit uppe i 5 min slappnade jag av HELT och resten av resan gick super! Jag fördrev tiden med att spela kort, lyssna på musik och spela spel. Resan gick alltså jättebra och det här är nog tack vare dej.

Hejsan, nu har jag varit ute och flugit igen, till Malmö (Lund) den här gången! Allt gick lika bra som till London, alltså väldigt bra! - HR 2004


Tack för hjälpen med N.N.s flygrädsla. Vi fick en fantastisk resa till Afrika :) - SL 2004


Tack Sven!!!

Det funkade! Flygandet alltså. Lite skakis första 10 minuterna på planet sen slappnade jag av så mycket att jag somnade en stund på ditvägen och kände mig avslappnad inför landningen också.

På hemvägen var det ko-lugnt hela vägen till Arlanda då var jag lite orolig, men inte som förut.

Stort Tack!!! - RK 2000


Den klient som varit allra roligast att hjälpa var en då 78-årig dam, väldigt förtjust i Venedig men trött på att åka buss dit. Vi träffades sammanlagt fem gånger och hon berättade sedan att inte nog med att flygrädslan var borta, hon åkte nu obehindrat både hiss och tunnelbana (fast inte samtidigt) och hos tandläkaren där hon tidigare kännt sig väldigt olustig till mods, var de tidigare obehagskänslorna som bortblåsta - tandläkaren frågade henne vad som hänt!


Artikel i tidningen Hälsa nr 2 2005

Förhandlingshjälp

Tusen tack för dina mejl, det är väldig snällt av dig att ta så mycket tid. Jag har kommit överens med min f.d. fru om pengarna, nu återstår att enas om boendet. Jag tar med mig dina råd. (OAS 2001)

Tunga lass lättas

Hej!
Det var den tyngsta bördan jag burit hela livet som jag nu blivit fri från genom time lines hos dig. Jag är en helt annan person idag, utan skuldkänslor för allt omöjligt, som jag ändå inte kan göra något åt. Oerhört befriande!
Jag kan ju inte ens tacka dig för allt detta -det är för stort- så jag får tacka livet eller bara låta dig veta !
En lycklig och glad Gunilla (2004)
 
[time lines är ett av mina många verktyg - Sven]


Några exempel på resultat jag hjälpt klienter uppnå:

  • Självförtroende: N.N. som kände sig mobbad på jobbet, och efter ett långt pass med mig kvittrar och är glad på jobbet.

  • Framtidstro: N.N. som upplevde att hennes liv skulle vara slut inom ett par år, ändrade inställning efter en kort session med mig och hade helt plötsligt ett helt annat problem: Vad skulle hon nu hitta på med all tid?


Föreläsningar

Föreläsning på NLP-dagen 18 maj 2001: "Hur jag använder NLP i jobbet".

Föreläsning på NLP-dagen 21 februari 2002: "NLP och förhandling".


Referenser

Ordning-och-reda-priset från MBA på Handels 1998: "... och som första MBA-student genomfört ett projekt "on time, on budget" och helt utan överraskningar."


Press

Omskriven som coach bl.a. i tidningen Hälsa nr 2 2005


Ytterligare referenser lämnas gärna på begäran.


Till början på sidan

Webbplatsinformation, information om kakor