English, please!

Till startsidan - Sven Wallén Ledarskap & Coaching

Sven Wallén
Ledarskap & Coaching

Jag coachar framgångsrika människor

Läs om Sven

Resan av Brandon BaysResan


Låt mig leda dig genom reseprocesserna.

Sven WallénEn reseguidning kan ta tre till fyra timmar och den kan utföras hos mig eller dig.

Genom processen hjälper jag dig att förstå vad det är som ligger i botten av ditt ärende, vad det är som håller dig tillbaka. Förutom reseprocesserna har jag tillgång till en mängd andra verktyg som kan hjälpa dig.

Ditt förflutna behöver inte bli din framtid.

Jag har själv genomgått processerna några gånger, med fantastiska resultat (se nedan). Jag är utbildad av Noreen Clarke* och jag har vidareutvecklat metoden, det är inte alltid så enkelt som det kan tyckas när man läser boken. Jag har utfört ett tjugotal guidningar. För tydlighets skull: Jag är inte ackrediterad resan-terapeut, men jag kan en himla massa som en sådan inte kan.

Kontakta Sven Wallén på telefon eller e-post .

* Noreen var under många år Brandon Bays' personliga assistent och är ackrediterad av Brandon Bays.

Läs Råd före och efter resan Läs mer

Läs om Sven Läs mer


Före resan

Några råd före resan:

  • Avsätt fyra timmar och lämna resten av dagen och kvällen öppen, för att ta hand om dig själv.
  • Ät endast en lättare måltid, eller frukt före resan.
  • Läs "Att notera" längre ned på sidan.

Efter resan

Några råd efter resan - processen kommer att fortsätta över natten:

  • Din kropp fortsätter processen med allt du gått igenom under dagen. Du kan känna dig en aningen dränerad, känslomässig och trött. Det är helt naturligt när kroppen läker.
  • Var snäll mot dig själv ikväll. Det känns skönt att ta ett varmt bad med badsalt i, eller en dusch.
  • Drick mycket vatten för att fortsätta din känslomässiga "avgiftning".
  • Ät något enkelt, varm soppa eller något som inte är alltför tungt att smälta.
  • Det är bra om du försöker gå och lägga dig tidigt - gör kanske en sista Lägereldsprocess i dina tankar och du somnar in i en helande sömn av frid och förlåtelse.
  • Om du känner att dina känslor är starka och mycket kommer upp i dina tankar - tillåt dem att komma upp (du bör inte mota bort dem, stänga av dem eller trycka undan dem). Tillåt känslorna bara att finnas där, stanna, andas och var närvarande.
  • Du blir "renare" och lättare till sinnet allteftersom att dagarna går och så småningom kommer du att känna en större frid och ett lugn.

Mina egna erfarenheter

Sven WallénEfter att själv ha genomgått reseprocesserna har jag upptäckt att jag är mer uppmärksam på min omgivning, jag har blivit tydligare gentemot människor runt omkring mig, jag tar inte längre på mig skulden för att andra inte levererar det de skall göra utan lämnar tillbaka ansvaret till dem som skall ha det. Jag trivs bättre med mig själv, och helt säkert har det varit en bidragande faktor till att jag slutat röka. Mest av allt, så vet jag att det jag söker finns där, precis framför näsan, och det är bara att hämta det!


Att notera

Avsikten med allt som sker i våra möten är att hjälpa dig i riktning till ditt mål. Det är på intet sätt ersättning för helande och läkande program som du må vara på, ortodoxa likaväl som alternativa.

Om du tror, eller vet, att du lider av en medicinsk, fysisk eller psykisk åkomma, råder jag dig att söka kvalificerad hjälp från av socialstyrelsen legitimerad person och få en ordentlig diagnos.


Till början på sidan

Webbplatsinformation, information om kakor